EgyébKiegészítőkNotebookok

Az ASUS 22 iF Formatervezési Díjat nyert 2019-ben

Az ASUS bejelentette, hogy 22 figyelemre méltó iF Termék Formatervezési díjat nyert, többet, mint korábban bármikor egy év leforgása alatt. Az öt termékkategóriában, így a gamer hardver/VR, számítógép, hírközlés, TV/kamerák és orvostechnikai/egészségügyi berendezések kategóriákban nevezett díjnyertes termékek az ASUS formatervezési innováció és műszaki kiválóság iránti elkötelezettségét példázzák. A díjnyertes termékeket 52 ország 6375 nevezett terméke közül választották ki.


A gamer hardver kategóriában a következő termékek nyertek díjat: a ROG Strix SCAR II GL704, a ROG Strix Hero II GL704, a ROG Zephyrus S GX531, a ROG Zephyrus GX701 és a ROG Mothership GZ700 laptopok; a ROG Huracan G21 és a ROG Strix GL12 asztali számítógépek; az ASUS Prime Z390-A és a ROG Maximus XI Formula alaplapok; az ASUS CG32UQ és a ROG Strix XG49VQ monitorok; a ROG Ryujin 360 CPU hűtő; a ROG Delta és az új ROG fejhallgatók; a ROG Strix Scope billentyűzet és az ASUS FX EHD-A1T/A2T külső merevlemez.

A díjnyertes termékek olyan mezőnyben lettek győztesek, ahol 52 ország 6 375 terméke versengett.

ASUS ROG GZ700


ROG Mothership GZ700

A ROG újradefiniálta az asztali gépeket helyettesítő laptop kategóriát a ROG Mothership laptoppal, amely ahelyett, hogy a hagyományos formatervezés szerint laposan feküdne, állítva helyezkedik el, hogy több levegőt szívhasson be fejlett hűtőrendszerébe. A ROG Mothership egy kiválóan megmunkált alumíniumházban kapott helyet, amelyet tömör alumíniumtömbökből, precíziós CNC megmunkálási eljárással készítenek, 114 egyedi megmunkálási szakaszban, csaknem 20 órán át tartó precíziós marással.

Egy lenyűgöző Full HD G-SYNC kijelzővel rendelkezik, amely 144 Hz-es képfrissítéssel és 3ms GTG válaszidővel büszkélkedik, és a legújabb NVIDIA GeForce RTX 2080 grafika és Intel® Core™ i9 processzor hajtja. A ROG Mothership magában foglalja a Hyperdrive Extreme-et is, amely az ASUS saját technológiáját alkalmazva ötvözhet akár három NVMe PCIe 3.0 x4 SSD-t is, így a világ leggyorsabb gaming laptopban elérhető RAID 0 tároló konfigurációjával büszkélkedhet, amely ultragyors adatelérési és írási sebességeket kínál.


ASUS ROG GX701

ROG Zephyrus GX701

A mindössze 18,7 mm vékony Zephyrus S (GX701) a legkompaktabb 17 colos gamer laptop, és az egyetlen olyan gamer laptop a piacon, amely NVIDIA GeForce RTX 2080-at tartalmaz Max-Q kialakítású grafikával. Ez hihetetlen teljesítmény, tekintettel arra, hogy a Zephyrus S (GX701) szintén tartalmazhat egy akár 8. generációs Intel® Core™ processzort, négy DDR foglalatot, akár 24 GB RAM-mal, és egy 1 TB-os PCIe SSD-t is. A Zephyrus S (GX701) szupergyors 144 Hz-es képfrissítéssel és 3 ms-os GTG válaszidővel rendelkezik, amelyek éles és tiszta képet biztosítanak a gyors akciók közben is.


ASUS ROG GX531

ROG Zephyrus S GX531

Okos tervezés és kimagasló szaktudás szükségeltetik ahhoz, hogy csúcskategóriás chipeket helyezzünk a világ eddigi legvékonyabb gamer laptopjába. A ROG Zephyrus S GX531 úgy kínál keskenyebb profilt, hogy közben nem vesz vissza a műszaki jellemzők terén. Olyan élvonalbeli alkatrészeket rejt, mint a legújabb Intel® Core™ i7-8750H CPU, a GeForce RTX™ 2080 GPU, a prémium minőségű, 144 Hz-es képfrissítési frenkvenciájú kijelző, valamint az összes alapvető ROG-funkció. Ez egy célzottabb alternatívává teszi a kisebb Zephyrus S modellt azok számára, akik a hordozhatóságot helyezik minden más szempont elé.


ASUS ROG STRIX SCAR II GL504

ROG Strix SCAR II GL504

Az esport aréna FPS részlegének készült ROG Strix SCAR II 15,6 és 17,3 colos változatban érkezik, mindkettőjük 144 Hz-es képfrissítési frekvenciával és 3 ms-os válaszidővel. Mindkét változat az FPS műfaj által inspirált, álcázást imitáló motívummal hoz létre egyedülálló, a csatatérhez illeszkedő külsőt. A kiemelt WASD-billentyűk tovább hangsúlyozzák a SCAR gyökereit, és biztosítják, hogy a felhasználók könnyedén megtalálják az FPS-játékok alapvonalát.


ROG G21

ROG Huracan G21

A ROG Huracan G21 nem hasonlít egyetlen más gamer asztali számítógépre sem. Agresszív kialakítású, aszimmetrikus házának felhajtható, mágneses oldallapja van, amely nyitott állapotában javítja a légáramlást a rendszerbe, lehetővé téve a CPU és a GPU teljesítménynövelését. Az extra légáramlás biztosítja a hűtést, ami a 8. generációs Intel® Core™ i7 processzor és az NVIDIA® GeForce® GTX 1080 grafika teljes kihasználásához szükséges a rendkívüli gaming élményekért, így a legextrémebb beállításokon játszhatod a legújabb játékokat is.


ROG GL12

ROG Strix GL12

Az újonnan átalakított ROG Strix GL12CX tovább feszegeti az extrém gaming teljesítmény határait, a formatervezése pedig szembetűnő és korántsem hagyományos. Ez a Windows 10-es gamer asztali számítógép most a legújabb 9. generációs Intel® Core™ i9-9900K processzorral (amelyet gyárilag túlhúztak 5.1 GHz-es csúcssebességre) és NVIDIA® GeForce® RTX 2080 Ti grafikával büszkélkedik a páratlan játékélmény érdekében. A ROG saját DIMM.2 modulját tartalmazza, amelybe akár két, RAID-ben konfigurálható SSD is behelyezhető, szerszám nélkül bővítő foglalattal és e-sportra felkészített hot-swap SSD tálcával a könnyű bővíthetőségét. Az átlátszó oldalpanel és a megvilágítási effektusok segítségével a felhasználók kívül-belül testre szabhatják a ROG Strix GL12CX színeit. 


Z390-A

ASUS Prime Z390-A

Az ASUS Prime Z390-A szoftveresen és kiterjedt finomhangolási opciókkal egyszerűsíti le a túlhúzást, amelyek mind a kezdőknek, mind pedig a tapasztalt overclokkereknek megadják az eszközöket kiválóan feltuningolt gépek építésére. Az ASUS AI Overclocking az automatikus tuningolást minden eddiginél gyorsabbá és okosabbá teszi. A Windows-on vagy közvetlenül az UEFI-n keresztül használható CPU és hűtési profilokat kínál, melyek előrejelzik az optimális konfigurációt minden egyes rendszerhez. Az ASUS AI Overclocking mellett a Prime Z390-A tartalmaz egy 5 utas Optimalizáló szoftvert is, amely alternatív megközelítést kínál egy emberi felhasználót szimuláló egykattintásos tuningoláshoz azzal, hogy még a magasabb frekvenciák kipróbálása előtt megnöveli az órajelsebességet, a finomhangolási feszültségeket és a tesztelési stabilitást.


Maximus XI

ROG Maximus XI Formula

A ROG Maximus XI Formula egy egyedülálló, PC-s gamerek és hardverrajongók számára tervezett Z390-es alaplap, azon kevés alaplapok egyike, amelyek mindkét csoport igényeit képesek kielégíteni. Folyadékhűtésre orientált ROG alaplapként kategóriájában a legjobb hűtésvezérlő rendszert kínálja hét ventilátorfejjel, két vízpumpafejjel és egy ROG vízhűtő zónával, amelyben két vízhőmérséklet-érzékelő és egy áramlásérzékelő kapott helyet, valamint egy integrált CrossChill EK III VRM, kifejezetten az alaplap számára tervezett víz blokkal, melyek révén könnyen kezelhetők az Intel® Core™ i9 processzorok, és még hangsúlyosabban garantált a vezető teljesítmény.


ASUS CG32UQ

ASUS CG32UQ

Az ASUS CG32UQ konzol gamer monitort olyan környezetre terveztük, amely kevéssé hasonlít a játékbarlangokra. 31,5 colos méretével nagy, de nem túlméretezett, a 4K Ultra felbontás pedig elég magas ahhoz, hogy kezelni tudja az Enhanced Xbox és a PlayStation játékokat. A FreeSync és a DisplayHDR 600 kompatibilitás tovább javítja a játék- és szórakozásélményt különböző platformokon, miközben a Halo Sync megvilágítás reaktív környezetet biztosít a játékhoz, amely túllép a kijelző határain.


ROG XG49VQ

ROG Strix XG49VQ

Az ívelt ROG Strix XG49VQ egy ultra-ultra-széles 32:9-es panelt feszít rá egy kiterjedt, 49 colos átlóra. A kétszeres full-felbontás kiterjed a felhasználók perifériás látómezejére is, hogy még inkább úgy érezzék, mintha a kép belsejében lennének, a FreeSync 2 HDR technika pedig folyamatosan szinkronizálja a frissítési frekvenciát a kompatibilis Radeon grafikus kártyákkal egészen 144 Hz-ig.


ROG Ryujin

ROG Ryujin 360

A ROG Ryujin a cég vezető, „minden egyben” folyadékhűtője a csúcskategóriás konfigurációkhoz, melynek célja a lehető legjobb hőteljesítmény biztosítása. A hűvösebb és csendesebb működés érdekében Noctua IndustrialPPC ventilátorokat tartalmaz, plusz egy beágyazott ventilátort a keringető szivattyú házában a VRM és az M.2, ROG Ryujin további hűtésére, így a rendszerek mindig a lehető legjobb teljesítményen futnak.


ROG Delta

ROG Delta

A ROG Delta az iparág első gamer headsetje, amely iparági vezető Hi-Res ESS ES9218 Quad DAC-ot tartalmaz a rendkívül tiszta és életszerű gamer hangzás érdekében, hogy a játékosok még jobban ki tudják szúrni játék közben az ellenfeleiket. A fejhallgató tartalmaz egy légmentesen lezárt kamrát és exkluzív ASUS Essence meghajtókat, amelyek audiójel-eltérítési technológia alkalmazásával biztosítják a tiszta magas hangokat és az ütős basszust.


ROG Strix Scope

ROG Strix Scope

A ROG Strix Scope mechanikus billentyűzetét a világszerte kedvelt német German Cherry MX RGB kapcsolókkal szereltük fel, amiket öröm nyomogatni, és erős, jól tapintható visszajelzést adnak, az Xccurate kialakításban pedig a Ctrl billentyű dupla szélességű a belső nézetű (FPS) lövöldözős játékokhoz.


ASUS FX HDD

ASUS FX (EHD-A1T/A2T)

Az ASUS FX HDD a világ első 2,5 colos külső merevlemeze, amely Aura Sync RGB megvilágítási technológiát használ, briliáns, személyre szabott megjelenést biztosítva több mint 16 millió szín opciójával, és együttműködik más, Aura-képes termékekkel, így a gamerek egy szinkronizált színharmóniájú rendszert tudnak kiépíteni. A 1 TB-os és 2 TB-os kapacitással kapható ASUS FX HDD elegendő helyet biztosít nagy fájloknak és adatmentéseknek, az 1. generációs USB 3.1 kapcsolódás pedig gyors adatátvitelt biztosít.


ASUS Zenbook UX580

ZenBook Pro 15/14 (UX580/480)

A ZenBook Pro 15 egy professzionális erőmű, amely a legerősebb kiépítésben 8. generációs Intel® Core™ i9 processzorral, GeForce® GTX 1050Ti GPUval, 1 TB PCIe x4 SSD-vel, gigabit osztályú Wi-Fi-vel és Thunderbolt™ 3 portokkal büszkélkedik. Élvezd a magával ragadó multimédiát a 15,6 colos, UHD NanoEdge PANTONE® validált kijelzőn 100%-os Ado be RGB színskálával, ∆E (Delta-E) < 2.0 színpontossággal és erőteljes, Harmon Kardon hitelesített audió rendszerrel. A ZenBook Pro 14-et is megpakoltuk a legkorszerűbb alkotórészekkel a páratlan teljesítmény érdekében, a legerősebb kiépítésben 8. generációs Intel Core i7 processzort, 16 GB RAM-ot és NVIDIA GeForce GTX 1050 MAX-Q grafikát tartalmaz, valamint FHD NanoEdge kijelzőt, egy infravörös kamerát az arcfelismeréshez, és beépített támogatást kínál az Amazon Alexa hangvezérelt szolgáltatásokhoz.


ASUS Zenbook UX333

ZenBook 13/14/15 (UX333/433/533)

A ZenBook 13, 14 és 15 modellek bevezetik a lenyűgözően új, keret nélküli ASUS NanoEdge kijelzőt, négy oldalon ultravékony kávával a páratlan, akár 95% kijelző-készülékház arány és a majdnem kávamentes látványélmény érdekében. Az egyedi ErgoLift zsanér mechanizmust – megdönti a billentyűzetet a kényelmes gépelés érdekében – magában foglaló ultrakompakt dizájn által ezeknek a laptopoknak kategóriájukban a világon a legkisebb az alapterülete. A ZenBook 13 és 14 szintén bevezetik az exkluzív NumberPadet, egy innovatív LED világítással rendelkező, touchpadbe épített numerikus billentyűzetet.


ASUS Studiobook W700

StudioBook S (W700)

A StudioBook S (W700) egy kompakt, 15 hüvelykes házban ötvözi az Intel® Core™ i7 és a Xeon® processzorok teljesítményét az NVIDIA® Quadro grafikával és egy nagyobb NanoEdge kijelzővel, amely nagyobb teret biztosít az alkotóknak a munkához, és jobb hordozhatóságot kínál. A PANTONE® hitelesítésnek és a 97%-os DCI-P3 színskála-lefedettségének köszönhetően a 16:10 képarányú kijelző jobb színpontosságot biztosít, és megfelel a filmipari szabványoknak. A StudioBook S annak a vadonatúj laptopcsaládnak az első tagja, amely speciálisan az olyan kreatív szakemberek számára készül, mint a tervezők, animátorok, építészek és programozók, akiknek kiemelkedő teljesítményre van szükségük a professzionális alkalmazások futtatásához, az összetett rendereléstől a 3D tervekig.


Zenbo Junior

Zenbo Junior

A Zenbo Junior egy új, mesterséges intelligenciára képes robotizált platform, amely lehetővé teszi a fejlesztők, a rendszerintegrátorok és az üzleti partnerek számára rugalmas és könnyen kezelhető robotizált megoldások kidolgozását, az üzleti működés és az ügyfélélmény javítása érdekében.


Gimbal G3M

ASUS Gimbal G3M

Az ASUS G3M az első összehajtható gimbal stabilizátor okostelefonokra, amellyel a felhasználók zökkenőmentes, professzionális minőségű videókat készíthetnek a fontos pillanatokról bármikor, bárhol. A 3 tengelyű stabilizációs technológia, a 360 fokos vízszintes sík és az integrált gombokkal vagy megfelelő okostelefon-alkalmazással vezérelhető intuitív működés révén az ASUS Gimbal G3M kivételes irányíthatóságot és könnyű felhasználást biztosít. Ultrahordozható, kompakt formafaktora és minimalista formatervezése tökéletesen ötvözi a használhatóságot, az esztétikát és a mobilitást azoknak a felhasználóknak a számára, akik az okostelefonjukkal a lehető legjobb minőségű videókat akarnak készíteni.


Lyra Voice

Lyra Voice

A Lyra Voice egy minden funkciót egyben tartalmazó decentralizált (mesh) Wi-Fi router, Alexa beépített asszisztenssel és Bluetooth-os vezeték nélküli hangszóróval. A felhasználók az Amazon Alexát egyszerűen úgy tudják vezérelni, hogy a Lyra Voice-hoz beszélnek, lejátszhatnak zenéket, híreket hallgathatnak, megnézhetik az időjárás-jelentést, vezérelhetik az otthoni okos eszközöket, és még sok mindent mást.


VivoWatch BP

ASUS VivoWatch BP

Az ASUS VivoWatch BP a világ első hordozható egészséget figyelő eszköze, amely integráltan tartalmaz egy pár orvosi pontosságú elektrokardiográfiai (EKG) és fotoleptizmográfiai (PPG) szenzort és ASUS HealthAI technológiát, és 24/7-es egészségügyi trendfigyelést és adatelemzést, fitnesz követést és okosóra funkciókat tartalmaz egyetlen kompakt és könnyű súlyú készülékben. Az ASUS HealthConnect alkalmazás segítségével a felhasználók intuitív módon és könnyendén tudják kezelni vérnyomás és pulzus adataikat. A normál használat mellett 28 napos akkumulátoros üzemidőt biztosító VivoWatch BP-t olyan mindennapos társnak szánjuk, amely személyre szabott egészségügyi tanácsokat és egészségvédő tippeket ad a felhasználóknak az egészséges életstílus érdekében.


Mutass többet

Kapcsolódó cikkek

Back to top button