Notebookok

Az ASUS új üzleti laptopja – ASUSPRO P3540

Az ASUS bejelentette az ASUSPRO P3540-et, egy kompakt, pehelykönnyű és tartós 15 colos laptopot, mely a teljesítmény és a mobilitás tökéletes ötvözetét kínálja a vállalati felhasználók számára.

Az ASUSPRO P3540 non-stop üzleti teljesítményt nyújt hihetetlen, akár 16 órás akkumulátoros üzemidővel és akár 8. generációs Intel® Core™ i7 processzorral, teljes I/O csatlakoztatási lehetőségekkel és sokoldalú, kéttárolós megoldásokkal. A 15,6 colos NanoEdge kijelző extra vékony kávákkal rendelkezik, amelyek nagyobb képernyőfelületet nyújtanak kisebb helyen, hihetetlenül kompakttá téve a P3540-et. A karcsú készülékház pedig csupán 1,7 kg, így bárhová könnyedén magunkkal vihetjük ezt a páratlanul könnyű laptopot.


FŐBB JELLEMZŐK

  • Akár 16 órás akkumulátoros üzemidő
  • 8. generációs Intel Core i7 processzorral
  • I/O portok teljes készletével
  • Kéttárolós lehetőségek
  • Erős ErgoLift zsanér
  • Beépített webkamera takarás
  • Dedikált numerikus billentyűzet

Akkumulátoros üzemidőre vonatkozó teszt konfiguráció: Intel® Core™ i3-8145U, 4 GB RAM, HD kijelző, 500 GB SATA SSD. Az akkumulátortesztet az ASUS végezte 2018 decemberében a  MobileMark® 2014 irodai hatékonyság profillal. Tesztbeállítások: Wi-Fi bekapcsolva, kijelző fényereje: 83%. A tényleges akkumulátoros üzemidő a termék konfigurációjától, használatának módjától, működési körülményeitől és energiagazdálkodási beállításaitól függően változhat. Az akkumulátoros üzemidő az akkumulátor élettartama során csökken.

A kompakt, pehelykönnyű és figyelemre méltó üzemidejű, 15,6 colos üzleti laptop a vállalkozások igényeihez igazított ergonomikus kialakítása mellett a bizonyított ASUSPRO tartósságot kínálja

Az ultrakemény ASUSPRO P3540 tesztelése során célunk, hogy a készülék megfeleljen, vagy akár túl is szárnyalja a szigorú követelményeket támasztó, iparágvezető ASUS tartóssági teszteket. Emellett az üzleti felhasználók szempontjából olyan praktikus megoldások is megtalálhatóak a laptopban, mint az integrált webkamera takarás, az egyedülálló ErgoLift zsanér, amely a teljes méretű billentyűzetet automatikusan ergonomikus gépelési szögbe emeli, illetve egy dedikált numerikus billentyűzet az egyszerűbb és kényelmesebb adatbevitelért.

Olyan fizikai behatás-vizsgálatoknak van alávetve minden ASUSPRO notebook, mint az ejtés-, ütődés- és kiömlés-tesztek, valamint az extrém magasságnak, hőmérsékletnek és páratartalomnak való kitétel.

Teljesítmény

Az ASUSPRO P3540 egész nap bírja, így a felhasználók több feladatot végezhetnek el, bárhol is legyenek. Opcionális, nagyteljesítményű, 70 Wh-os akkumulátora akár 16 órát is kibír egy töltéssel, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a konnektortól távol is tovább tudjanak hatékonyak maradni. A könnyed teljesítmény érdekében az ASUSPRO P3540 akár a legújabb 8. generációs Intel® Core™ i7 processzorral és opcionális kéttárolós megoldással is elérhető, amely egy ultragyors SSD, valamint egy nagykapacitású HDD kettőséből áll, így biztosítva reszponzív tárolómegoldást elegendő hellyel a fájlok számára.

A teljes csatlakoztathatóság létfontosságú az utazás közbeni munkához. Az ASUSPRO P3540 átfogó I/O port készlettel rendelkezik, többek között négy USB porttal és egy SD-kártyaolvasóval, emellett HDMI, LAN és VGA portokkal a könnyű adatátvitelért és számos kiegészítő eszköz csatlakoztatása érdekében. A megnövelt megbízhatóság érdekében a szilárdan épített portokon több mint 5000 illesztési tesztet végzünk.

Méret és súly

Az ASUSPRO P3540 kompakt, vékony, 1,7 kg könnyű dizájnja tökéletes társsá teszi az üzleti utakon. A nagyméretű, 15 colos NanoEdge kijelző extra vékony, 5,6 mm-es oldalsó káváinak köszönhetően maximalizálja a látható munkaterület méretét, miközben minimalizálja az általános alapterületet. A precíziós kialakítású készülékház elegáns, klasszikus, szürke borítással rendelkezik, mely igazán professzionális benyomást kelt.

Erős kialakítás

A felhasználók kényelme az összes ASUSPRO laptop tervezésekor az egyik legfontosabb szempont, így az ASUSPRO P3540 is ennek jegyében készült az exkluzív ErgoLift zsanérjával, amely automatikusan kényelmes gépelési helyzetbe emeli a billentyűzetet. A teljes méretű billentyűzet hosszú, 1,5 mm-es billentyűúttal rendelkező billentyűi szellősen helyezkednek el a reszponzív és kényelmesebb, asztali számítógép szintű gépelési élményért, emellett pedig szabványos, teljes méretű numerikus billentyűzet is megtalálható a gyors adatbevitelért.

A zsanér lehet a hagyományos laptopok gyenge pontja, de mindez nem érvényes az üzleti felhasználásra tervezett ASUSPRO P3540 esetében. Az ErgoLift zsanérnak a tesztek során 50000 nyitás-zárási ciklusnak kell ellenállnia, ezzel biztosítva a megbízható működést a nagy terhelést jelentő üzleti környezetben. A zsanér teljes, 180 fokos mozgásra képes, mely csökkenti a ránehezedő nyomást. Ezen felül azt is lehetővé teszi, hogy a laptop teljesen lapos helyzetbe is nyitható legyen a képernyőn látható tartalom könnyű megosztása érdekében.

Az ASUSPRO P3540 átfogó, üzleti szintű biztonságot kínál, többek között a vadonatúj webkamera takarást, mely egyszerűen rácsúsztatható a webkamerára annak kikapcsolásához, a TPM 2.0 biztonsági chipet az adatvédelem érdekében, ujjlenyomat érzékelőt, és egy Kensington zár foglalatot az eszköz nyilvános helyeken, pl. kiállításokon, értékesítő üzletekben, vagy reptereken történő biztosítására.

ASUSPRO P3540 SPECIFIKÁCIÓK

ProcesszorIntel® Core™ i7 8565U processzor
Intel® Core™ i5 8265U processzor
Intel® Core™ i3 8145U processzor
Operációs rendszerWindows 10 Pro
Windows 10 Home
Kijelző15.6" HD (1366x768), sRGB 62% (NTSC:45%), matt
15.6" FHD (1920x1080), sRGB 62% (NTSC:45%), matt
15.6" FHD IPS (1920x1080), sRGB 62% (NTSC:45%), matt
MemóriaDDR4 4 GB (2400 MHz) az alaplapon
Akár 20 GB DDR4 (2400 MHz)
Csatlakozók
2 db 1. gen Type-A USB 3.1 (akár 5 Gbps)
2 db 1. gen Type-C™ USB 3.1 (akár 5 Gbps)
1 db HDMI kimenet
1 db VGA port (D-sub)
1 db SD kártyaolvasó
1 db RJ45 LAN port
1 db fejhallgató kimenet & kombinált audio jack csatlakozó bemenet
Vezeték nélküli kapcsolatWi-Fi 5 (kétsávos 2x2 802.11ac)
Bluetooth® 4.2
BiztonságKensington zár foglalat
TPM 2.0 (Hardver TPM)
Privát webkamera takarás
AudioBeépített mikrofon
Beépített sztereó 2 W-os hangszóró
Akkumulátor50 Wh, 3S1P, 3 cellás Li-ion
70 Wh, 4S1P, 4 cellás Li-ion
Méretek35,7 x 23,6 x 1,94 cm
Tömeg1,7 kg-tól akkumulátorral együtt
Mutass többet

Kapcsolódó cikkek

Back to top button